Paketi | Arena Cloud

Podelite nas

Arena Cloud Paketi

Highlights

3,99€
Highlights
Skraćeni snimci utakmica
Video klub
300+ radio stanica
Kupi paket

Silver

12,99€
Svi Arena Sport kanali
80+ TV kanala
30+ HD kanala
Do 7 dana unazad
Video klub
300+ radio stanica
Kupi paket

Gold

15,99€
Svi Arena Sport kanali
270+ TV kanala
50+ HD kanala
Do 7 dana unazad
Kanali za odrasle
Video klub
300+ radio stanica
Highlightsuključeni do kraja avgusta 2024
Skraćeni snimci utakmicauključeni do kraja avgusta 2024
Kupi paket
  • Kupovinu paketa možeš realizovati u našoj mobilnoj aplikaciji preko prečice "Moja Arena" ili direktno putem našeg sajta. Svi paketi su bez ugovorne obaveze i automatski se obnavljaju svakog meseca. Pretplatu možeš otkazati kada god želiš. Plaćanje je omogućeno isključivo online putem platnih i kreditnih kartica. Sve cene su obračunate u dinarima i uključuju PDV.
  • Pored direktnog plaćanja, nudimo opciju kupovine paketa preko zbirnog računa za korisnike Mts-a, Mtel BiH kao i Mtel Crna Gora. Plus, korišćenje naše aplikacije putem ovih 4G mreža je besplatno. Za više informacija o ovim partnerima, kliknite na ime operatera i posetite njihov sajt.
  • U ponudi imamo i specijalno kreirane pakete koji traju 3 ili 6 meseci, dostupne preko našeg partnera Balkan Bet. Više informacija možete pronaći OVDE.
  • Emitovanje određenih kanala zavisi od teritorije na kojoj se koristi Arena Cloud aplikacija. Kompletan pregled kanala po zemljama možeš pronaći OVDE.
  • Za sve korisnike koji se prvi put registruju, mogu da isprobaju aplikaciju 7 dana besplatno!
  • Ako si predstavnik firme i zainteresovan za specijalne ponude, slobodno nas kontaktiraj na [email protected]. Kreiraćemo ponudu koja odgovara tvojim potrebama.

Smart TV Aplikacija

Za logovanje na Smart TV aplikaciju se koristi postojeće korisničko ime i lozinka sa mobilne aplikacije. Možeš registrovati koliko god želiš Smart TV uređaja a gledati istovremeno na jednom.