Česta pitanja | Arena Cloud

Podelite nas

Najčešće postavljana pitanja

Kako da kupim Arena Cloud paket?

To možeš da uradiš na dva načina:


Registracijom na našem sajtu.

Potrebno je da prilikom posete našem sajtu klikneš na plavo dugme kupi paket, otvara se polje za registraciju gde unosiš svoj broj mobilnog telefona na koji će stići SMS kod koji unosiš u polje za verifikaciju broja. SMS koji ti stigne na navedeni broj je potrebno da sačuvaš, pošto će to biti tvoja lozinka za korišćenje kako mobilne tako i smart TV aplikacije. Nakon registracije možeš da biraš paket koji želiš i klikom na NASTAVI prelaziš na plaćanje. Odabrani plan ti je dostupna odmah po kupovini.


Preuzimanjem naše aplikacije.

Pre svega potrebno je da preuzmeš Arena Cloud aplikaciju na svoj mobilni telefon. Nakon preuzimanja aplikacije, ideš na opciju STANDARDNA PRIJAVA, pa na NOV KORISNIK. Registruješ se važećim brojem mobilnog telefona koristeći prefiks 0038… SMS koji ti stigne na navedeni broj je potrebno da sačuvaš, pošto će to biti tvoja lozinka za korišćenje kako mobilne tako i smart Tv aplikacije. Ulaskom u MENI, biraš prečicu „MOJA ARENA“ gde se otvara prozor u koji je potrebno da uneseš svoju email adresu, na koju želiš da ti stižu računi. Klikom na nastavi, biraš paket koji odgovara tvojim potrebama, a zatim prelaziš na plaćanje

Kako da se logujem na smart Tv ili laptop?

Potrebno je prvo da izvršiš registraciju uz broj telefona i obaviš kupovinu željenog paketa. Ukoliko poseduješ televizor sa liste podržanih Smart TV uređaja sve što je potrebno je da instaliraš Arena Cloud Smart TV aplikaciju, a zatim se uloguješ putem istog broja telefona i iste šifre koja ti je stigla sms-om. Što se tiče gledanja na laptopu, možeš otići na sajt Arena Cloud i iz padajućeg menija pronaći web TV i uloguješ se sa istom šifrom kao na mobilnom telefonu i uživaš.

Na koji način plaćam pretplatu?

Vrlo jednostavno. Kada prvi put kupuješ neke od paketa, to radiš kroz Moja Arena prečicu u mobilnoj aplikaciji ili na našem sajtu. Pretplatu možeš platiti isključivo On-Line platnim ili kreditnim karticama jednom mesečno. Cene se obračunavaju u dinarima. Ne moraš da brineš o produžavanju pretplate svaki mesec, iako nema ugovorne obaveze, paket ti se produžava automatski na još 30 dana naplatom platne kartice koju si ostavio prilikom prvog plaćanja.

Koliko važi paket?

Zavisi koji paket si izabrao. Silver ili gold važi 30 dana od dana aktivacije i automatski se obnavlja. Dok PPV važi jednokratno, to jest samo toliko koliko traje utakmica koju si kupio.

Gde su sve dostupni Arena Cloud paketi?

Arena Cloud paketi su dostupni u sledećim zemljama: Srbija, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Severna Makedonija, Slovenija. Arena Sport kanali nisu dostupni za sledeće zemlje: Hrvatska, Severna Makedonija, Slovenija. Emitovanje određenih kanala zavisi od zemlje u kojoj koristiš aplikaciju. Na stranici PAKETI možeš preuzeti listu po zemljama.

Kako da deaktiviram paket?

Arena Cloud uslugu možeš da deaktiviraš u bilo kom trenutku putem Arena Cloud aplikacije u prečici „Moja Arena“. Za tekući mesec deaktivacije naplaćuje se pun iznos, a sadržaj iz paketa važi do datuma isteka paketa. Ukoliko koristiš besplatan demo paket koji traje 7 dana nije potrebno da otkazuješ, nakon isteka demo paketa kanali ti više neće biti dostupni.

Koja brzina Internet konekcije je potrebna za gledanje Arena Cloud sadržaja?

Naša preporuka je da za najbolje korisničko iskustvo pri korišćenju Arena Cloud aplikacije koristite internet minimalne brzine od 10MB/S , a za gledanje sadržaja na Smart Tv aplikaciiji internet minimalne brzine od 20MB/S. Kvalitet reprodukcije zavisi i od performansi uređaja koji koristite.

Da li Arena Cloud aplikacija radi i preko mobilne mreže?

Arena Cloud aplikacija je dostupna i preko mobilne mreže. Ukoliko ne koristite WiFi , već mobilnu mrežu molimo proverite svoj paket i potrošnju kod svog mobilnog operatera, pošto gledanje sadržaja preko mobilne mreže može da izazove dodatne troškove.

Da li nakon aktivacije mogu da promenim paket?

Naravno, promena paketa ti je na raspolaganju kroz Arena Cloud aplikaciju jednom mesečno. Novoizabrani paket će biti aktivan nakon iseka trajanja prethodno aktiviranog paketa, odnosno 30 dana od dana aktivacije. Zahtev za promenu paketa možeš izvršiti jednom u toku jednog meseca.