Arena mobilna aplikacija | Arena Cloud

Podelite nas

Uđi u Arenu

Arena sport kanali dostupni svima

Bez ugovorne obaveze

Dostupno na svim mrežama

Gledaj 7 dana unazad

Video klub

Pay Per View

Highlights

Highlights

Odmah

Saznaj više

Novo na arena cloud mobilnoj aplikaciji

Arena Cloud Paketi

Silver

12,99€
Svi Arena Cloud kanali
Preko 50 HD kanala
7 dana unazad
Video klub
Radio
Highlights uključeni do kraja oktobra 2023
Saznaj više

Gold

15,99€
Svi Arena Cloud kanali
Preko 50 HD kanala
Kanali za odrasle
7 dana unazad
Video klub
Radio
Highlights uključeni do kraja oktobra 2023
Saznaj više

Mobilnu aplikaciju možeš preuzeti na

Iskoristi mobilnu aplikaciju i prenesi sadržaj na veliki ekran uz pomoć opcije

Cast

Najčešće postavljana pitanja

Kako da kupim Arena Cloud paket?

To možeš da uradiš na dva načina:


Registracijom na našem sajtu.

Potrebno je da prilikom posete našem sajtu klikneš na plavo dugme kupi paket, otvara se polje za registraciju gde unosiš svoj broj mobilnog telefona na koji će stići SMS kod koji unosiš u polje za verifikaciju broja. SMS koji ti stigne na navedeni broj je potrebno da sačuvaš, pošto će to biti tvoja lozinka za korišćenje kako mobilne tako i smart TV aplikacije. Nakon registracije možeš da biraš paket koji želiš i klikom na NASTAVI prelaziš na plaćanje. Odabrani plan ti je dostupna odmah po kupovini.


Preuzimanjem naše aplikacije.

Pre svega potrebno je da preuzmeš Arena Cloud aplikaciju na svoj mobilni telefon. Nakon preuzimanja aplikacije, ideš na opciju STANDARDNA PRIJAVA, pa na NOV KORISNIK. Registruješ se važećim brojem mobilnog telefona koristeći prefiks 0038… SMS koji ti stigne na navedeni broj je potrebno da sačuvaš, pošto će to biti tvoja lozinka za korišćenje kako mobilne tako i smart Tv aplikacije. Ulaskom u MENI, biraš prečicu „MOJA ARENA“ gde se otvara prozor u koji je potrebno da uneseš svoju email adresu, na koju želiš da ti stižu računi. Klikom na nastavi, biraš paket koji odgovara tvojim potrebama, a zatim prelaziš na plaćanje

Kako da se logujem na smart Tv ili laptop?

Potrebno je prvo da izvršiš registraciju uz broj telefona i obaviš kupovinu željenog paketa. Ukoliko poseduješ televizor sa liste podržanih Smart TV uređaja sve što je potrebno je da instaliraš Arena Cloud Smart TV aplikaciju, a zatim se uloguješ putem istog broja telefona i iste šifre koja ti je stigla sms-om. Što se tiče gledanja na laptopu, možeš otići na sajt Arena Cloud i iz padajućeg menija pronaći web TV i uloguješ se sa istom šifrom kao na mobilnom telefonu i uživaš.

Na koji način plaćam pretplatu?

Vrlo jednostavno. Kada prvi put kupuješ neke od paketa, to radiš kroz Moja Arena prečicu u mobilnoj aplikaciji ili na našem sajtu. Pretplatu možeš platiti isključivo On-Line platnim ili kreditnim karticama jednom mesečno. Cene se obračunavaju u dinarima. Ne moraš da brineš o produžavanju pretplate svaki mesec, iako nema ugovorne obaveze, paket ti se produžava automatski na još 30 dana naplatom platne kartice koju si ostavio prilikom prvog plaćanja.

Pogledaj više

Video klub

Izaberi silver ili gold paket i uživaj u najpopularnijim domaćim serijama koje se nalaze u video klubu

Smart TV Aplikacija

Za logovanje na Smart TV aplikaciju se koristi postojeće korisničko ime i lozinka sa mobilne aplikacije. Možeš registrovati koliko god želiš Smart TV uređaja a gledati istovremeno na jednom.

Više od sporta

Uživaj u najboljoj muzici, filmovima, serijama i ostalom zanimljivom sadržaju

Pay per view

Kupi kartu i gledaj vrhunske utakmice

Saznaj više

Ekskluzivni partner