Arena mobilna aplikacija | Arena Cloud

Podelite nas

Uđi u Arenu

Arena sport kanali dostupni svima

Bez ugovorne obaveze

Dostupno na svim mrežama

Gledaj 7 dana unazad

Video klub

Pay Per View

Highlights

Skraćeni snimci utakmica

Highlights

Odmah

Saznaj više

Novo na arena cloud mobilnoj aplikaciji

Arena Cloud Paketi

Highlights

3,99€
Highlights
Skraćeni snimci utakmica
Video klub
300+ radio stanica
Saznaj više

Silver

12,99€
Svi Arena Sport kanali
80+ TV kanala
30+ HD kanala
Do 7 dana unazad
Video klub
300+ radio stanica
Saznaj više

Gold

15,99€
Svi Arena Sport kanali
270+ TV kanala
50+ HD kanala
Do 7 dana unazad
Kanali za odrasle
Video klub
300+ radio stanica
Highlightsuključeni do kraja avgusta 2024
Skraćeni snimci utakmicauključeni do kraja avgusta 2024
Saznaj više

Probaj besplatno arena cloud tv!

Iskoristi jedinstvenu priliku i probaj sve što Arena Cloud TV nudi, uključujući sve Arena Sport kanale, bez ikakve obaveze. Registracija je brza i jednostavna, a probni period od 7 dana je potpuno besplatan za sve korisnike koji nemaju aktivan paket. Paket Probaj besplatno iskoristi jednom za svoj korisnički nalog.

Koraci za aktivaciju:

  • 1.   Registruj se: Ako još uvek nisi koristio Arena Cloud TV , kreiraj svoj nalog brzo i lako.
  • 2.   Aktiviraj Probaj besplatno: Nakon registracije, odaberi opciju "Probaj Besplatno" da započneš svojih 7 dana besplatnog pristupa.
  • 3.   Uživaj bez ograničenja: Uživaj u kompletnom sadržaju Arena Cloud TV-a, uključujući sve Arena Sport kanale.
Detalji i uslovi:
Ponuda dostupna svim korisnicima koji nemaju aktivan paket. Probni period traje 7 dana od trenutka aktivacije. Nakon probnog perioda, automatski će ti biti aktiviran paket koji si odabrao osim ako ne otkažeš tokom probnog perioda. Mogućnost otkazivanja u bilo kom trenutku tokom probnog perioda bez dodatnih obaveza.

Najčešće postavljana pitanja

Kako da kupim Arena Cloud paket?

To možeš da uradiš na dva načina:


Registracijom na našem sajtu.

Potrebno je da prilikom posete našem sajtu klikneš na plavo dugme kupi paket, otvara se polje za registraciju gde unosiš svoj broj mobilnog telefona na koji će stići SMS kod koji unosiš u polje za verifikaciju broja. SMS koji ti stigne na navedeni broj je potrebno da sačuvaš, pošto će to biti tvoja lozinka za korišćenje kako mobilne tako i smart TV aplikacije. Nakon registracije možeš da biraš paket koji želiš i klikom na NASTAVI prelaziš na plaćanje. Odabrani plan ti je dostupna odmah po kupovini.


Preuzimanjem naše aplikacije.

Pre svega potrebno je da preuzmeš Arena Cloud aplikaciju na svoj mobilni telefon. Nakon preuzimanja aplikacije, ideš na opciju STANDARDNA PRIJAVA, pa na NOV KORISNIK. Registruješ se važećim brojem mobilnog telefona koristeći prefiks 0038… SMS koji ti stigne na navedeni broj je potrebno da sačuvaš, pošto će to biti tvoja lozinka za korišćenje kako mobilne tako i smart Tv aplikacije. Ulaskom u MENI, biraš prečicu „MOJA ARENA“ gde se otvara prozor u koji je potrebno da uneseš svoju email adresu, na koju želiš da ti stižu računi. Klikom na nastavi, biraš paket koji odgovara tvojim potrebama, a zatim prelaziš na plaćanje

Kako da se logujem na smart Tv ili laptop?

Potrebno je prvo da izvršiš registraciju uz broj telefona i obaviš kupovinu željenog paketa. Ukoliko poseduješ televizor sa liste podržanih Smart TV uređaja sve što je potrebno je da instaliraš Arena Cloud Smart TV aplikaciju, a zatim se uloguješ putem istog broja telefona i iste šifre koja ti je stigla sms-om. Što se tiče gledanja na laptopu, možeš otići na sajt Arena Cloud i iz padajućeg menija pronaći web TV i uloguješ se sa istom šifrom kao na mobilnom telefonu i uživaš.

Na koji način plaćam pretplatu?

Vrlo jednostavno. Kada prvi put kupuješ neke od paketa, to radiš kroz Moja Arena prečicu u mobilnoj aplikaciji ili na našem sajtu. Pretplatu možeš platiti isključivo On-Line platnim ili kreditnim karticama jednom mesečno. Cene se obračunavaju u dinarima. Ne moraš da brineš o produžavanju pretplate svaki mesec, iako nema ugovorne obaveze, paket ti se produžava automatski na još 30 dana naplatom platne kartice koju si ostavio prilikom prvog plaćanja.

Pogledaj više

Video klub

Izaberi silver ili gold paket i uživaj u najpopularnijim domaćim serijama koje se nalaze u video klubu

Smart TV Aplikacija

Za logovanje na Smart TV aplikaciju se koristi postojeće korisničko ime i lozinka sa mobilne aplikacije. Možeš registrovati koliko god želiš Smart TV uređaja a gledati istovremeno na jednom.

Gledaj najtraženije domaće kanale
i kanale iz regiona

Mobilnu aplikaciju
možeš preuzeti na

Iskoristi mobilnu aplikaciju i prenesi sadržaj na veliki ekran uz pomoć opcije

Pay per view

Kupi kartu i gledaj vrhunske utakmice

Ekskluzivni partner